Как да блокирате или откажете приятели във Facebook на iPhone и iPad

Как да блокираме и освобождаваме приятели във Facebook на iPhone и iPad

Хората обичат да правят приятели във Facebook. Някои потребители на Facebook дори искат да имат повече приятели от всеки друг, само за да покажат колко популярни са в този социален сайт. В крайна сметка, кой не иска да има хиляди приятели! Има обаче много случаи, поради които трябва да откажете приятел или да блокирате напълно приятел във Facebook поради лични причини.




Ако искате да блокирате или откажете приятели на iPhone или iPad, ето как можете да го направите. Но преди да продължите с процеса, трябва да знаете тънката разлика между блокирането и неприятелите на хората във Facebook.

  • Отмяна:Когато освободите приятел от някого във Facebook, той все още ще може да вижда профила ви и дори може да ви изпрати заявка за приятелство.
  • Блок:Когато блокирате някого във Facebook, той няма да може да прегледа профила ви и не може да ви изпрати заявка за приятелство.

Повечето потребители на Facebook може да не могат да правят разлика между Unfriend и Block, тъй като и двамата леко звучат, за да изпълняват подобна функция. Те обаче имат много разлика.







Как да блокирам хората във Facebook на iPhone или iPad

Етап 1.СтартиранеFacebookап.

Стъпка 2.Натисни| Повече ▼от долния десен ъгъл.

Докоснете бутона Още в приложението Facebook на iPhone или iPad

Стъпка # 3.Превъртете надолу и натиснетеНастройкипод Настройки.

Докоснете бутона Още във Facebook, след което натиснете Настройки и поверителност на iPhone или iPad Стъпка # 4.НатисниБлокиране.

Докоснете Блокиране в iPhone Facebook App

Стъпка # 5.Влез вимеилиелектронна пощана човека, когото искате да блокирате.

Блокирайте хората във Facebook на iPhone и iPad

Стъпка # 6.НатисниБлок.

Това е направено! В случай, че искате да промените решението си и искате да деблокирате този човек, ще видите името му точно тук под Блокирани потребители. След това можете да докоснете Разблокиране пред името му, за да му позволите отново да ви бъде приятел.

Как да освободите приятели от хората във Facebook

Ето как можете да освободите приятел от приятел във Facebook, ако не искате да го блокирате напълно. Не забравяйте, че човекът все още може да вижда вашия профил, да вижда вашите снимки и дори да изпраща заявката ви за приятелство.

Етап 1.СтартиранеFacebookап.

Стъпка 2.Натисни| Повече ▼от долния десен ъгъл.

Стъпка # 3.НатисниПриятелипод Любими.

Докоснете Приятели в Facebook iPhone App Settings

Стъпка # 4.Ще се появи списък, докоснете Приятели.

Докоснете Приятели в настройките на Facebook

Като алтернатива,

Стъпка # 4.Потърсете приятеля, с когото искате да се откажете, и докоснетеПриятели.

Стъпка # 5.НатисниНеприятели.

Unfriend хора във Facebook на iPhone

Това е!